Kauppi Trail 17.7. – OHJEET

Kaikki tapahtumiin osallistuvat sitoutuvat ilmoittautuessaan noudattamaan näitä ohjeita ja sääntöjä. Juoksusarjan vastuullisena järjestäjänä on Tampereen Pyrinnön suunnistusjaosto.

Säännöt

Polkujuoksukilpailun tarkoituksena on juosta maastoon merkittyä reittiä pitkin. Vahingossa reitiltä poistuneen osanottajan on palattava reitille siihen kohtaan, mistä poistui. Järjestäjillä on oikeus hylätä suoritus, jos osanottajan havaitaan oikaisevan reitiltä tai hän muutoin häiritsee kanssakilpailijoiden suoritusta.

Sarjat

Miehet/Naiset 10km ja 21km, molemmille matkoille myös kuntosarja.

Osanottomaksut ja ilmoittautuminen

Osanottomaksu 30.4. asti 21 km 20 e (JK 18 e) ja 10 km 15 e (JK 13 e), 15.7. asti 21 km 30 e (JK 27 e) ja 10 km 25 e (JK 22 e), 16.7. alkaen 21 km 35 e (JK 31 e) ja 10 km 30 e (JK 27 e). Ilmoittaudu käyttäen ilmoittautumispalveluamme tai sähköpostitse osoitteeseen info@trailcup.fi. *(JK= hinta juoksijakortin kanssa)

Osanoton voi maksaa ennakkoilmoittautumisen yhteydessä Tampereen Pyrinnön tilille FI65 5730 0820 2114 86 (BIC: OKOYFIHH). Kirjoita viestikenttään Kauppi trail, sekä oma nimesi. Kilpailupaikalla maksettaessa maksuvälineenä käyvät seuraavat:

  • Käteinen
  • Liikuntaseteli (Smartum Oy)
  • Kulttuuriseteli (Smartum Oy)
  • TYKY-Kuntoseteli (RJ-Kuntoiluseteli Oy)
  • Virikeseteli (Luottokunta)

Toiminta tapahtumapaikalla

Osanottajien suositellaan saapuvan kilpailupaikalle hyvissä ajoin. Tällöin aikaa jää ilmoittautumiselle, kilpailunumeron hakemiselle ja alkuverryttelylle. Tapahtumapaikalla ilmoittautuminen on mahdollista kello 10.30-11.30.

Kaikki sarjat lähtevät matkaan samassa yhteislähdössä kello 12.00.

Kilpailunumerot

Kaikki kilpailijat käyttävät kilpailunumeroa. Numerot kerätään maalissa.

Valo- ja videokuvaus

Osakilpailuissa kuvataan sekä valokuva- että videomateriaalia. Ilmoittautumalla kisaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan jatkossa käyttää kilpailun sivuilla ja markkinoinnissa. Materiaalia ei myydä tai muuten luovuteta eteenpäin.

Vastuu

Osanottajia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Jokainen osanottaja kilpailee omalla vastuullaan.

Reitit

10km ja 21km yhtenä kierroksena. Noususumma 21 km matkalla on 300 m ja 10 km matkalla 160 m.

Kauppi Trail All

Korkeusprofiili 10

Korkeusprofiili 21

Palkinnot

Naisten ja miesten sarjan kolme parasta palkitaan molemmilla matkoilla. Lisäksi kaikkien osanottajien (ml. kuntosarja) kesken arvotaan arvontapalkintoja.