Mikon Leipä -stage, 5.5., Kauppi

Trail Cupin toinen tuotantokausi avataan Kaupin urheilupuistossa. Maastona toimivat Näsijärven rantakalliot ja joskus juurakkoisetkin -polut.

Paikka: Kilpailu kilpaillaan Kaupin urheilupuistossa, osoite: Kuntokatu 5, Tampere

Aika: Tiistaina 5.5.2015. Lähtö klo 18:00, ilmoittautuminen ja kilpailumateriaalin nouto klo 17:00-17:30.

Pysäköinti: Autot pysäköidään pysäköintiohjauksen mukaisesti. Pysäköinnistä on matkaa kilpailukeskukseen muutamia satoja metrejä.

Suihku-, pukeutumis-, ja wc-tilat: Kilpailijoiden käytössä on Kaupin vanhan huoltorakennuksen suihku-, pukeutumis-, ja wc-tilat.

Reittiselostus

Inov-8 Tampere Trail Cupin ensimmäisessä osakilpailussa polkujuoksijat pääsevät kirmaamaan upouudella reitillä, joka pujottelee Kaupin kansanpuiston ytimessä.

Reitti suuntaa Kaupin kentiltä latupohjaa pitkin ensimmäiset 460 metriä, jonka jälkeen siirrytään metsäpolulle kohti Tuomikalliota, jonka kautta Pumppulaitoksen rannalle ja sieltä vesitornille. Vesitornin mäeltä laskeuduttua noustaan saman tien Kaupin sairaalan takametsiin, josta jatketaan Petsamon lähimetsiin. Sieltä reitti kulkee tenniskenttien laitaa ja kaartaa loppusuoralle takaisin Kaupin pallokentille. Loppusuoran pituus on n. 110 metriä. Matkaa reitille kertyy 7 km ja noususumma on 140 metriä.

Suurin osa matkasta taittuu verrattain hyväpohjaista metsäpolkua, mutta tietynlaisen erityispiirteen sille antavat muutamat jyrkät ylämäet; esimerkkinä nousu Tuomikalliolle, jossa 30 metrin matkalla kertyy 15 metriä nousua. Reitillä on myös lyhyitä pätkiä hiihtolatupohjaa mahdollistaen ohitukset.

Reittikartta

Kaupin reittikartta

Kaupin reittikartta, suunnistuskartta

Rataprofiili

Lamminpään korkeusprofiili