Inov-8 Trail Cup 2019 - uusia polkuja ja klassikoita

Suomen ja Tampereen polkujuoksukauden aloittava viisiosainen Cup on tarkoitettu kaikentasoisille lajista kiinnostuneille. Kauniista poluista, maisemista ja luonnosta nauttiville turvallisella merkatulla reitillä, sekä myös totisemmin numerolapun rintaa lyöville on luvassa taatusti riittäviä haastaita ja elämyksiä. Uudelle kaudelle on luvassa kaksi uutta reittiä ja uusia yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat jälleen nopeimmille ja onnekkaimmille osallistujille mahtavia tuotepalkintoja. Jo kuudennen kerran juostavassa sarjassa, joka on tunnettu lämpimästä tunnelmastaan ja runsaista palkinnoista vieraillaan tänä vuonna seuraavilla areenoilla:

Vuoden 2019 Cup polkaistaan käyntiin 30.4. Kaupin suositulla ulkoilualueella. Alueen runsas polkuverkosto on antanut ratamestarille jälleen oivan mahdollisuuden suunnitella täysin uuden reitin uusine haasteineen.

Seuraavana tiistaina 7.5. tapahtumapaikkana toimii Lamminpää, jonka harjumaastossa kulkeva reitti on yksi Cupin klassikoista. Aluksi Teivon raviradan viereistä haastavaa polkuja, muutama tiukka nousu harjun yli, nopeaa neulaspolkua takaisinpäin ja vielä raateleva loppunousu majalle. Lamminpäässä on perinteiseen tapaan myös lasten kilpailu.

Kolmannessa tapahtumassa 14.5. jatketaan siitä mihin edellisessä jäätiin, kun vuorossa on toinen Cupin klassikkoreiteistä Hervannan Suolijärvellä. Rantapolkua pitkin kiemurteleva reitti ja nurmipäällysteinen miellyttävä loppusuora ovat edellisillä kausilla olleet osallistujien mieleen.

Cup jatkuu 21.5. uudella paikkakunnalla, kun karavaani matkaa Kangasalle ja Kyötikkälän urheilukentälle. Uusi maasto tarjoaa upeita ja nopeita neulaspolkuja ja syviä suppia, joiden reunoja (ja pohjia [toim. huom.]) tämän vuotisen Cupin pisin reitti kulkee.

Viimeinen pysähdys kevään Cupissa on 28.5. Niihamassa, joka on vuosien saatossa ansainnut paikkansa sarjan finaalin näyttämönä. Mukavan tasainenr mutta tekninen reitti on jälleen yksi Cupin klassikoista ja esimerkiksi Näsijärven rantapolulla kulkeva osuus on ollut juoksijoiden mieleen jokaisella kerralla.

Viisi erilaista reittiä Tampereen parhailla poluilla odottaa järjestäjien arvion mukaan noin satapäistä joukkoa lajista kiinnostuneita kuhunkin tapahtumaan. Kokeneen kävijän kokemuksen mukaan myös sää on ollut erittäin suotuisa tapahtumille, joten odotamme tänäkin vuonna aurinkoista ja lämmintä ilmaa toukokuun tiistai-illoiksi.