Trail Cup keräsi ennätysosanoton

Jo neljättä kertaa juostu Trail Cup keräsi tänä vuonna Tampereen poluille ennätysmäärän polkujuoksun ystäviä. Viitenä toukokuisena tiistai-iltana juostu polkujuoksusarja ei kirjaimellisesti jättänyt tänä vuonna ketään kylmäksi, koska säät suosivat osallistujia poikkeuksetta. Tämä näkyi myös tuloslistoilla, joille tänä vuonna kirjattiin kaikkineen 624 tulosta, mikä on 33 enemmän kuin viime vuoden kuuden tapahtuman yhteenlasketut osallistujamäärät. Poluille ei tarvinnut siis suinkaan uskaltautua yksin, kun seurana oli viikoittain toista sataa polkujuoksun ystävää.

Keväisistä luontoelämyksistä nautiskelevien lisäksi poluilla nähtiin myös totisempaa kilvoittelua. Kokonaiskilpailussa laskettiin mukaan neljät parhaat pisteet viidestä tapahtumasta, mikä mahdollisti yhden osakilpailun väliinjättämisen. Tänä vuonna sarjassa tasaisimmin esiintyivät ja näin ollen korkeimmille korokkeille nousivat Kooveen Pekka Itävuo ja KeparDIn Sonja Kyrölä. Molemmat ovat kiertäneet Trail Cupia ansiokkaasti vuosi toisensa jälkeen, mutta etenkin Itävuota on voitto kiertänyt kaukaa. Viimeistä edeltäneessä tapahtumassa uran ensimmäisen osakilpailupaalunsa napanneen ja samalla kokonaiscupin voiton varmistaneen miehen kasvoilta paistoi Toiviossa helpottuneisuus.

Suomen alkuperäisin ja suurin polkujuoksusarja palaa taas keväällä 2018. Palautekyselyn perusteella pyrimme kehittämään tapahtumaa osallistujien toivomaan suuntaan joten muistakaahan vastata. Nähdään ensi keväänä Tampereen poluilla osallistujiensa näköisissä merkeissä!